Testimonials

Wat klanten zeggen

Hieronder lees je hoe een aantal van mijn klanten mijn coaching/ begeleiding heeft ervaren.

Zonder oordeel

“Met geïnteresseerde, open vragen wist Jeannette duidelijk tot de kern te komen en verbanden te leggen, zonder oordeel of invulling vanuit haar kant. Hierdoor heb ik de gesprekken als heel prettig en veilig ervaren, waarbij het me veel nieuwe, soms onverwachte, inzichten opgeleverd heeft waar ik weer mee verder kan. Elke keer ging ik weer naar huis met een positief gevoel en zin om aan de slag te gaan met de besproken punten.”

Neuroloog

“Jeannette biedt een prettige omgeving om samen uit te zoeken waarom je met bepaalde zaken moeite hebt en hoe je hier mee om zou kunnen gaan.
Ze maakt gebruik van verschillende werkvormen en kan goed inschatten wat voor mij als persoon werkt. Ze heeft veel aandacht voor toepassen in de praktijk en borgen van het geleerde in de toekomst.”

Arts-assistent

Grote impact

“De begeleiding /coaching van Jeannette heb ik als een cadeau aan mijzelf gezien.
Zij heeft voor mij een veilige setting gecreëerd waar ik mijn worstelingen kon blootleggen die eerder nog diep in mij verstopt zaten. Vooral het avontuurlijke ontdekken middels verschillende technieken, als ook soms het speelse karakter, maakte dat het voor mij makkelijker werd om mijn dilemma’s als kans te gaan zien i.p.v. belemmeringen. Jeannette sloot in gevoel en woord aan, en wist de juiste snaar te raken. Terugkijkend heeft de coaching grote impact gehad; ik ben een aantal jaar verder nagenoeg op de plek waar ik mijzelf over 5 jaar had gefantaseerd, hoe gaaf is dat!
Ik heb duidelijk regie genomen over mijn eigen levenspad, ben geen beren op de weg tegengekomen, enkel leuke en inspirerende avonturen!”

Haptotherapeut, arts

Actief rustpunt

“Ik ben een psycholoog met een brede belangstelling en vaak snel enthousiast te maken voor nieuwe dingen. Erg leuk, maar tegelijkertijd een valkuil.
Ik kende Jeannette al langer vanuit haar rol als begeleider van de intervisiegroep en haar stijl sprak me aan. In de individuele coaching was het alsof ik in een warm bad kwam.
Jeannette luisterde echt, bood nieuwe perspectieven aan om naar mijn situatie te kijken en in deze rust kon ik voor mezelf de keuzes maken die voor mij goed voelden. Ik gun iedereen zo’n actief rustpunt om bij te tanken en op een andere manier verder te gaan.”

GZ-Psycholoog

Je moet er toch niet bij nadenken hoeveel afslagen een mens op zijn pad misloopt omdat hij eerder naar zijn twijfels luistert dan naar zijn impuls?

Arthur Japin

Verrassend

“Jeannette stelt als coach vragen die verrassend zijn, waarmee je verder komt, die in je rondzingen; daarmee ondersteunend aan je proces. Zelfs als dat proces soms uitdagend is, staat op de voorgrond: veilige en betrouwbare sfeer -essentieel-; ze zíet, hóórt je, zo voel ik het; dat nodigt uit me nog meer te laten zien, zonder me onder druk te voelen; en zo openen nieuwe wegen zich, een gevoel van verruiming, meer adem, ander perspectief; naast dankbaar ook blij gevoel, glimlach op mijn gezicht.”

Fysiotherapeut

Inlevend

“Ik ervaar Jeannette als een zeer prettige coach. Ze is inlevend en weet op een goede manier samen te exploreren waar je in de dagelijkse praktijk tegen aan loopt en hoe je je vervolgens hier bewust van kan worden en je gedrag kan aanpassen om er vervolgens sterker uit te komen.”

Arts-assistent

Professioneel

“Hoe ik Jeannette als coach ervaar: Rustig, aandachtig, goed luisterend, juiste balans tussen afstand en nabijheid, professioneel en zorgvuldig.”

Kinderarts

Juiste zetje in de rug

“Jeannette, als coach heeft me enorm geholpen om dingen in het juiste daglicht te zetten.
Als coach luistert ze goed en stelt ze de juiste vragen waardoor je zelf aangezet wordt tot
nadenken en daar naar kan handelen.
Ik heb hierdoor het zetje in de rug gekregen die ik op dat moment nodig had.
Was erg zoekende naar iemand die me kon helpen om de dingen nu ook echt te gaan veranderen
en uit te gaan voeren en dat heb ik bij Jeannette gevonden.”

Schoonheidsspecialiste

“Langdurige coaching mogen ontvangen van Jeannette op verschillende onderwerpen tijdens mijn loopbaan, zowel alleen als in groepsverband.
Altijd fijn en duidelijk in communicatie. Nooit met vooroordelen, altijd met goede wedervragen die mogelijkheden bieden voor goede reflectie.
Jeannette schept een zeer prettige en vertrouwelijke sfeer waardoor ik altijd het gevoel kreeg dat ik alles kon bespreken.
Meerdere uitspraken draag ik nog met mij mee en schieten herhaaldelijk door mijn hoofd in specifieke omstandigheden.
Dit zorgt voor een ‘pas op de plaats’ tijdens de drukke dagelijkse werkzaamheden en kleine momentjes van zelfreflectie.”

Specialist Ouderengeneeskunde

Scherp

“En ineens ben je wethouder met al je passie en ambities. Je komt terecht in een complexe wereld met vele belangen waarin je veel kan betekenen maar niet iedereen naar de zin kan maken. En waarbij je openbaar ter verantwoording wordt geroepen door een gemeenteraad en de dagelijkse krant. In een hectische beginfase ben ik met Jeannette op verkenning gegaan. Hoewel alles me goed leek te gaan en ik allerlei zaken in gang wist te zetten, kostte het me ook bakken met energie. Jeannette luistert met volle aandacht. Ze heeft de scherpste vragen, tekent je dilemma’s uit en wacht dan geduldig op jouw reflectie. Ze helpt je onder de oppervlakte te komen en bied je daardoor inzichten waar je verder mee komt. Ik heb het als een zeer waardevolle periode ervaren, waarvoor nogmaals dank.”

Wethouder

Heb je een vraag?
Zoek je een coach of een procesbegeleider?

Bel me gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Van Bragt Coaching & Begeleiding
Varennadreef 10
5709 SX Helmond
06 - 416 355 68