Testimonials

Wat klanten zeggen

Hieronder lees je hoe een aantal van mijn klanten mijn coaching/ begeleiding heeft ervaren.

Grote impact

“De begeleiding /coaching van Jeannette heb ik als een cadeau aan mijzelf gezien.
Zij heeft voor mij een veilige setting gecreëerd waar ik mijn worstelingen kon blootleggen die eerder nog diep in mij verstopt zaten. Vooral het avontuurlijke ontdekken middels verschillende technieken, als ook soms het speelse karakter, maakte dat het voor mij makkelijker werd om mijn dilemma’s als kans te gaan zien i.p.v. belemmeringen. Jeannette sloot in gevoel en woord aan, en wist de juiste snaar te raken. Terugkijkend heeft de coaching grote impact gehad; ik ben een aantal jaar verder nagenoeg op de plek waar ik mijzelf over 5 jaar had gefantaseerd, hoe gaaf is dat!
Ik heb duidelijk regie genomen over mijn eigen levenspad, ben geen beren op de weg tegengekomen, enkel leuke en inspirerende avonturen!”

Haptotherapeut, arts

Actief rustpunt

“Ik ben een psycholoog met een brede belangstelling en vaak snel enthousiast te maken voor nieuwe dingen. Erg leuk, maar tegelijkertijd een valkuil.
Ik kende Jeannette al langer vanuit haar rol als begeleider van de intervisiegroep en haar stijl sprak me aan. In de individuele coaching was het alsof ik in een warm bad kwam.
Jeannette luisterde echt, bood nieuwe perspectieven aan om naar mijn situatie te kijken en in deze rust kon ik voor mezelf de keuzes maken die voor mij goed voelden. Ik gun iedereen zo’n actief rustpunt om bij te tanken en op een andere manier verder te gaan.”

GZ-Psycholoog

Verrassend

“Jeannette stelt als coach vragen die verrassend zijn, waarmee je verder komt, die in je rondzingen; daarmee ondersteunend aan je proces. Zelfs als dat proces soms uitdagend is, staat op de voorgrond: veilige en betrouwbare sfeer -essentieel-; ze zíet, hóort je, zo voel ik het; dat nodigt uit me nog meer te laten zien, zonder me onder druk te voelen; en zo openen nieuwe wegen zich, een gevoel van verruiming, meer adem, ander perspectief; naast dankbaar ook blij gevoel, glimlach op mijn gezicht.”

Fysiotherapeut

Inlevend

“Ik ervaar Jeannette als een zeer prettige coach. Ze is inlevend en weet op een goede manier samen te exploreren waar je in de dagelijkse praktijk tegen aan loopt en hoe je je vervolgens hier bewust van kan worden en je gedrag kan aanpassen om er vervolgens sterker uit te komen.”

Arts-assistent

Professioneel

“Hoe ik Jeannette als coach ervaar: Rustig, aandachtig, goed luisterend, juiste balans tussen afstand en nabijheid, professioneel en zorgvuldig.”

Kinderarts

Scherp

“En ineens ben je wethouder met al je passie en ambities. Je komt terecht in een complexe wereld met vele belangen waarin je veel kan betekenen maar niet iedereen naar de zin kan maken. En waarbij je openbaar ter verantwoording wordt geroepen door een gemeenteraad en de dagelijkse krant. In een hectische beginfase ben ik met Jeannette op verkenning gegaan. Hoewel alles me goed leek te gaan en ik allerlei zaken in gang wist te zetten, kostte het me ook bakken met energie. Jeannette luistert met volle aandacht. Ze heeft de scherpste vragen, tekent je dilemma’s uit en wacht dan geduldig op jouw reflectie. Ze helpt je onder de oppervlakte te komen en bied je daardoor inzichten waar je verder mee komt. Ik heb het als een zeer waardevolle periode ervaren, waarvoor nogmaals dank.”

Wethouder

Altijd met goede wedervragen die mogelijkheden bieden voor goede reflectie

“Langdurige coaching mogen ontvangen van Jeannette op verschillende onderwerpen tijdens mijn loopbaan, zowel alleen als in groepsverband.
Altijd fijn en duidelijk in communicatie. Nooit met vooroordelen, altijd met goede wedervragen die mogelijkheden bieden voor goede reflectie.
Jeannette schept een zeer prettige en vertrouwelijke sfeer waardoor ik altijd het gevoel kreeg dat ik alles kon bespreken.
Meerdere uitspraken draag ik nog met mij mee en schieten herhaaldelijk door mijn hoofd in specifieke omstandigheden.
Dit zorgt voor een ‘pas op de plaats’ tijdens de drukke dagelijkse werkzaamheden en kleine momentjes van zelfreflectie.”

Specialist Ouderengeneeskunde

Heb je een vraag?
Zoek je een coach of een procesbegeleider?

Bel me gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Van Bragt Coaching & Begeleiding
Varennadreef 10
5709 SX Helmond
06 - 416 355 68